Mannaz AD(H)D Coaching

Wie we zijn

Mannaz AD(H)D Coaching, wie we zijn?

Mannaz AD(H)D Coaching ben ik Pieter Höweler

Mannaz AD(H)D-Coaching heeft als vaste coach/ondersteuner/begeleider en eerste aanspreekpunt Pieter Höweler.

Pieter Höweler

Ik heb na mijn rechtenstudie vele jaren gewerkt bij gemeentelijke overheden. Steeds gericht op- en betrokken bij de problemen zoals bewoners die ervaren. Het werken in dergelijke grote, bureaucratische organisaties werd steeds moeilijker voor mij. Tegelijkertijd werd ik steeds meer getrokken naar de mens als individu, naar zijn/haar wensen, behoeften en noden. Speciaal naar het individu dat steun in de rug goed kan gebruiken omdat de samenleving voor hem/haar een uitdaging vormt om daarin de plek te vinden waarin de eigenheid tot zijn recht komt. Dit zou in mijn werkzame leven mijn doel en inzet vormen. Om mijn doel te bereiken heb ik een aantal opleidingen gevolgd op het terrein van coaching (onder meer NLP, regressietherapie, academie voor natuurgeneeskunde, cursussen). Mijn beste leerschool is echter het leven zelf.

Rond 2005 heb ik me gespecialiseerd in het coachen, ondersteunen en begeleiden van volwassenen met AD(H)D en heb ik Mannaz AD(H)D-Coaching opgericht. In die tijd heb ik met twee anderen ook een re-integratieburau voor mensen met AD(H)D en ASS opgericht. Ik ben begin 2009 bij dit bureau vertrokken om me geheel op het AD(H)D-coachen te richten. Door dit werk ben ik gegrepen. Het geeft me enorm veel plezier, energie en voldoening. Mijn verschillende achtergronden qua studie en ervaring blijken in combinatie in de praktijk een fantastische gereedschapskist.

Mannaz AD(H)D-Coaching en Mannaz de Witte Tara vormen samen één organisatie.
Mannaz de Witte Tara is de praktijk voor Heling en welZijn van Hanneke Bouma. Met Hanneke ben ik getrouwd. Zij is mede mijn sparring partner.


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site of een coaching traject?

ADRES GEGEVENS

Mannaz AD(H)D-Coaching
Pieter Höweler
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609
M: 06 - 189 329 44

MANNAZ AD(H)D-Coaching

Vertrouwen in jou. Geloof in je kwaliteiten en talenten. Positieve stimulering, vanuit relativering en humor